lundi 21 avril 2014

Trail royal maa : se on tehty ja tehdään hyvin !

Maanantai 24 maaliskuu 2014

Lähtölaskentaalkuapolkua, joka pitää erityinen paikka minun golf urheilu .

Tämä on minun toinen osallistuminen toisen kerran jasuuri tarina ystävyydestä .

J - 5 kutenkuitti tänään organisaation viestin .

Ensimmäistä kertaa vuosiin olen innoissani heittää itsenipolkuja ja sitten nämä tiet , jotka ovat antaneet minulle niin paljon kaksi vuotta sitten : niiden osuus tunteita , tyydytystä ja pienistä iloista .

Minun ensimmäinen osallistuminen 2012 olin ollut valloittimonipuolinen ja tuttu polku:

 Etäisyys: 31 km

% Of polkuja ja reittejä : 82 %

Korkeus : 600 D +
  
AlkaenAvenue du Château ( Meudon 92 ) , kulkee edessäMeudon Observatory , kauniilla paikalla , luvaton julkinen , niinmetsä Meudon ,metsä False Rests ,Domaine national de Saint pilvi , Ile Saint - Germain ,Seine jaEiffel-torni :

Kunnat ristissä * :

Km 0 Lähtö : City of Meudon ( 92 )
Km 9 Yhteinen Chaville ( 92 )
13 km Kaupunki Ville d' Avray ( 92 )
17 km Town of Marnes - la - Coquette ( 92 )
20 km Domaine national de Saint - Cloud ( 92 )
26 km Commune de Sèvres ( 92 )
27 km kaupungin Meudon ( Alankomaat ) ( 92 )
28 km syöttäminenPark Ile Saint - Germain ( 92 )
29 km kaupungin Issy - les - Moulineaux ( 92 )
30 km Pariisin kaupunki XV ( 75 )
31 km Saapuminen Trail terassilla Mail Branly edellä Port Suffren - Paris VII edessäEiffel-torni ( 75 )

Kuvien pidän preciously yhdistyvätilo polut ei ole samakauneusmetsien kulki .

Tiistai 25 maaliskuu 2014

Ensimmäinen huolenaihepäivä pitää vain mitä pidätämme meteorologia ja sen näkymätDay :

Sat , 29 maaliskuu

Lauantaina Pariisissa taivas olosuhteet pysyvät muutettavissa . Suuret pilvet ja sade . Ei sademäärä . Kohtalainen tuuli. Luotettavuus on erityisen alhainen, koskalaajuus pilvipeite on vaikea arvioida . Yöksi on lauantaista sunnuntaihin , pilvistä tulossa vaihteleva . Kohtalainen tuuli.

Ja se on sama joka aamu , kunneskilpailua edeltävänä päivänä .


Jos voisin valita , allekirjoitan välittömästitällaisena aikana , viileä aamulla ilman sadetta ja lämpeneepaikkapäivä .

10 kilometrin kilpailussa eilen vakuutti minulta tilasta muodon ja antoi minulle lisämotivaatiota istuntoni VMA viime yönä .

Tämä on ainaaikaa intensiivistä jakaminen ystävä (t ) seuran ja pääsen ulos näistä harjoituksista käyttöön täysin huuhdella mutta niin onnellinen .

Niin onnellinen, että mielestäni minun asiani on valmis hyvissä ajoin ennenkilpailua edeltävänä päivänä ...

Keskiviikko 26 maaliskuu : J - 3

Se lähenee ja tunnustan , että minulla on muurahaisia ​​jaloissa , kaiken kirjoitin juuri edellä on vahvistettu!

Aina sama huoli säätä ... :

Laukku on pois ja valmis täytettäväksi .

Huomenna varmaan se tehdään .

Ja nyt meidän täytyy miettiä nukkumaanmenoa rakentaa energiavaroja .

Maanantai 31 maaliskuu 2014

Kaksi päivää sen jälkeentietysti voin sanoa, ettäsää on pitänyt sanansa ja säilynyt tähän mieto ja miellyttävä aika, että me ilmoitti useita päiviä .

se on siinä , se on tehty , minä tein sen !

RallissaMeudon Observatory poikkeuksellisesti avoinnatilaisuudessa .

Monet meistä eivät ole oikeastaan ​​kovin monta ole kaukana 3000 Piaffe'a kärsimätönrantaan johtavanobservatorio .

Löysin ystäväni Fabrice ja pysymme yhdessä alkuun asti ( tiedän ei ole mahdollisuutta nähdä häntä jälleen heti, kunkilpailu alkaa ... ) .

Olemme myös ristissä Thomas ja uskon voisimme myös kohdata muita vihreät ja keltaiset , joita ei ole raportoitu.

Alkaen aalto välimatka mahdollistaa noin 3000 juoksijaa , mutta se on silti hyvin yhteen, kunnes tankkaus Saint Cloud puolestaan ​​se menee , se menee alas , lennämme jotenkin kivet rocks .

Se vie oksat lyhyellä edessä onerilaisia ​​polkuja metsässä ensimmäistä osaa .

Tietenkin meidän on myös ylitettävämuutama tiet ja joitakin asuinalueita ettäkurssi on hyvin valittu ja erittäin mukava .

Kauniilla säällä kuumentua ylirotu on myös monille.

Olen Tekee 10-12 km ensimmäisen tankkaus omavaraisuus ja asettaa itsellenitavoitteeksinopeudella 10 km / h ( Haluanensimmäistä kertaa unohtaa heti kun olen siirtynyttoisen erän vyöhyke ) .

Klo kilometrin 10 Olen tauko odotetusti , poistetaan takkini ja tallentaa senpussiin ja ottaenhyvin täytetty säiliö ,vilja baari ja vasemmalla .

Ruuhkien jotkin osat vaativat minua kävellä siellä ja minulla ei olluttarvetta eikähalua ja kertoo minulle myöhemmin, että minä pahoillani , kun en voi auttaa, mutta kävellä .

Yksittäistä luovutusta terassiltapuiston Saint Cloud , se menee taas , aloitin mutta olen tilalla .

Saint Cloud asti meillä olimahdollisuus ylittää laajoilla alueilla kuninkaallinen metsästävät , Saint Cloud on kohokohta .

Siksi puhuntrail royal maa!

Huipun ollessa 160 m merenpinnan yläpuolella ,kansallinen alueella St. Cloud on , sen etuoikeutettu asema , poikkeukselliset näkymätpääkaupunki ja sen ympäristössä.

Tämä verkkotunnus ominaisuusklassisen ajan , uusittu Le Nôtre seitsemästoista luvulla , on myösvarasto antiikin hydraulinen tekniikoita.

Entinen Crown ,National Domaine de Saint - Cloud onmerkittävä koko Ranskan historiallisen ja taiteellisen perinnön .

Monsieur , veli Ludvig XIV , nimeltään arkkitehdit Le Pautre ja Hardouin - Mansart ja taidemaalari Mignard suuremmaksi ja koristelelinna Pariisin ja Versailles'n .

Vuonna 1785 ,Dukes of Orleans myi linnan kuningatar Marie - Antoinette , joka muuttuu ja sisustettuarkkitehdin Mique . Kesä hallitsijat yhdeksästoista luvulla asuinpaikka ,Château de Saint - Cloud paloi vuonna 1870 ja tuhottiin vuonna 1892 .
Rajaavat seinät ja portit,alue 460 hehtaaria , koristeltu patsaat , pitijärjestystä Le Nôtre ( 1660-1690 ) .

Hydraulinen järjestelmä sisältää osia seitsemännentoista luvulla : kesällä , suuri veden pelataaltaat jaSuuri Cascade . Remontoiduissa huoneissahistoriallinen museo herättävätkukoistuslinnan ja sen perusteluihin .

Lähellä jokea ,alempi puutarha , tasaiselle alustalle kukkaistutusten nurmikot crisscrossed puiden reunustamia katuja , kotiGrande Cascade joka kukoisti reunastametsäisen kukkulan rinteellä . Jets , liemet , vesiputouksia , vesikuppeja kynttilänjalkoihin tai irvistäen maski pistemäinen tämä upea hydraulinen rakenne, joka ulottuu yli 92 metriä pitkä .

Jyrkkiä polkuja kiipeäärinteellä puut ,vierailija saapuuGrand Basin Jet , joka kohoaa yli 40 m korkea ja saavuttaa , lainanotto kuja Kaide , la Lanterne . Organ jossa suurin polkuja puistoon , näkymätPavilion de Breteuil säteillä Point , Lyhty tarjoaaainutlaatuisen Panorama yliSeine , Pariisi ja sen lähiöissä ,Bois de Boulogne Clamart ja Meudon .

Suur- Jet -allas ,portaikko johtaaterassi, jossa olilinna, nyt kadonnut . Näkymät ovat edelleen . Täältä näetperäkkäin lampia ja suihkulähteitä .

Tarkkaan ottaenranskalainen puutarha , vierailijat voivat mieluumminEnglanti Trocadero Gardens , yläpuolellasijainninlinna . Täällä ,intiimi tunnelma tekee haluat kävellä harkinnan polkuja lakkauttamista vuorien keskellä syringa ja mahonias tai muun korkeita puita ympäröivätiso nurmikko ja epäsäännöllinen ääriviivat , elähdyttäälampi .

Luonnonystävät voivat jatkossakin käydä hyllyllä selatatiheä lehtipuu metsitys .

Tämä alue onihana leikkipaikka urheilua kaikenlaista .

Kysyn itseltäni 10 minuuttia ja käytti tilaisuutta ladata akkuja ja vuorovaikutuksessa Aurélientriathlonisti ystävä, joka onvapaaehtoinen tankkausoh .

Laskeutuminenvesipuistoon ei '' helppoa '' mutta tapahtuu .

Pikemminkin se on osareunanSeine jamäärä yhä tärkeämmäksi ratsastajille, jotka kävelevät , jotka saavat minut irti ja alkavat vuorotella kävelyä ja juoksua .

Useita minuutteja jo juon enemmän ja olen erityisen nonparelleilla , en kaduvisiiri , joka toi minut Fabriceaamulla tai minun uusi aurinkolasit , jotka suojaavat minua hyvin .

Ympäröivä maisema on yhä kaupunkien , vaikkareitti läpipuistojen Sèvresin , Meudon , L'Ile Saint Germain ennen paluuta Pariisiin .

Nautinpuistot ja veden lähteistä virkistää minua ja

Virastot ,minun, mutta myös muiden ratsastajat kamppailevat, ja useinmahdollisuus kävellä entistä tärkeämpää.

Tämä auttaa aloittamaan ja takaisin jonkin verran voimaa .

Lopuksi ,viimeinen rivi on odotettua nopeammin , se johtaa meidät saapuessaan , joka on juuri ennen siltaa Jenan alleepäuskoinen silmissä turisteja ja katsojia .

Saant - paita ja ottaapaluumatkalla nauttiapolku.

Ja kolme viikkoa myöhemmin olin vielä ajatelluttasainen kausi alkaa niin hyvin ja jatkaa piakkoinmaraton, joka näyttää täynnä lupauksia .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire