lundi 21 avril 2014

Et spor på kongelig jord : det er gjort , og gjort det godt !

Mandag, marts 24, 2014

Nedtælling til starten af ​​et spor, der indtager en særlig plads i min golf sport.

Dette er min anden deltagelse for anden gang og en stor historie om venskab .

J - 5 som anført i modtagelse i aften organisation besked .

For første gang i år, jeg glæder mig til at kaste mig på stier og så disse veje , der har givet mig så meget for to år siden : deres andel af følelser, tilfredsstillelse og små fornøjelser.

Fra min første deltagelse i 2012 havde jeg blevet erobret af den varierede og velkendte sti:

 Afstand: 31 km

% Af veje og stier : 82%

Højde : 600 D +
  
Fra Avenue du Château ( Meudon 92) , der passerer foran Meudon Observatory, smukke websted , uautoriseret offentlig , så skoven Meudon , skoven af falske Hviler , Domaine national de Saint Cloud, Ile Saint-Germain , Seinen og Eiffeltårnet :

Kommuner krydsede *:

Km 0 Afgang : City of Meudon (92)
Km 9 Fælles Chaville (92)
13 km By Ville d' Avray (92)
17 km Byen Marnes -la- Coquette (92)
20 km Domaine National de Saint-Cloud (92)
26 km Commune de Sèvres (92)
27 km City of Meudon (Holland) ( 92)
28 km ind i parken Ile Saint-Germain (92)
29 km City of Issy-les- Moulineaux (92)
30 km City of Paris XV (75)
31 km Ankomst Trail på terrassen Mail Branly over Port Suffren - Paris VII foran Eiffeltårnet (75)

De billeder, jeg holder preciously kombinerer fornøjelsen af ​​stier, der ikke har sin lige skønheden i skovene gennemkøres .

Tirsdag 25 marts, 2014

Den første bekymring af dagen holder kun i det, vi forbeholder meteorologi og forventningerne til dagen:

Sat , den 29. marts

Lørdag i Paris himmel betingelser stadig foranderligt . Store skyer og regn . Ingen nedbør . Moderat vind. Pålideligheden er særlig lav , fordi omfanget af skydækket er vanskeligt at vurdere . For natten til lørdag til søndag , delvist overskyet bliver variabel. Moderat vind.

Og det vil være den samme hver morgen indtil dagen før løbet.


Hvis jeg kunne vælge , jeg tilmelder straks for en tid som denne , køligt om morgenen uden regn og varmer op Som stedet af dagen.

Den 10 kilometer lange løb i går beroligede mig om min tilstand af form og gav mig ekstra motivation for min session VMA aftes.

Det er altid en tid med intens dele med ven (r) i klubben, og jeg får ud af disse øvelser pålagt fuldstændig skyllet , men så glad.

Så glad , at jeg tror, ​​at min virksomhed vil være klar i god tid før dagen før løbet ...

Onsdag 26 mar : J - 3

Det bliver tættere , og jeg må indrømme, at jeg har myrer i benene , er alt jeg skrev lige over bekræftet !

Altid den samme bekymring vejr forude ... :

Tasken er ude og klar til at blive fyldt .

I morgen aften Jeg vil vædde på det vil blive gjort.

Og nu må vi tænke på at gå i seng for at opbygge energireserver .

Mandag, marts 31, 2014

To dage efter kurset , jeg kan sige , at vejret har holdt sit ord og bevaret denne milde og behagelig tid , som vi offentliggjorde i flere dage.

det er det, det er gjort , jeg gjorde det !

Rally på Meudon Observatory exceptionelt åbent til lejligheden.

Mange af os er faktisk ikke ret mange ikke langt fra 3000 til piaffe utålmodighed i kysten fører til observatoriet.

Jeg fandt min ven Fabrice , og vi blive sammen indtil starten ( jeg ved, jeg har ingen chance for at se ham igen, så snart løbet vil starte ...).

Vi krydsede også Thomas og jeg tror, ​​vi kunne også støde andre greens og gule farver som ikke blev rapporteret .

Udgangspunktet bølge afstand giver visse 3.000 løbere , men det er stadig godt sammen, indtil brændstofpåfyldning Saint Cloud , i mellemtiden går det , det går ned , flyver vi en eller anden måde sten klipper.

Det tager grene på kort ansigt er de mange forskellige stier i skoven til den første del.

Selvfølgelig har vi også nødt til at krydse nogle veje og nogle boligområder , men kurset er velvalgt og meget flot.

Det gode vejr blive varm i løbet af løbet er også for mange.

Jeg Gør 10 til 12 km for det første tankning selvforsyning og sat mig det mål at en hastighed på 10 km / t ( jeg vil have det første gang , så snart at glemme , da jeg skiftede til den anden rate zone).

Ved kilometer 10 Jeg er på min pause som forventet , fjernede min jakke og gemmer den i tasken og tage et godt fyldt beholder , en korn bar og til venstre.

Trængslen på nogle dele kræver mig at gå der, og jeg havde hverken behov eller lyst og vil fortælle mig senere, at jeg vil fortryde , når jeg ikke kan hjælpe, men gå .

Til enkelt levering fra terrassen af parken af Saint Cloud , det går igen, jeg startede, men jeg holder .

Saint Cloud , indtil vi havde lejlighed til at krydse store områder af kongelige jagter , Saint Cloud er højdepunktet .

Det er derfor, jeg taler om en spor på kongelig jord!

Med et højdepunkt på 160 m over havets overflade, det nationale område i St. Cloud har ved sin privilegerede stilling , enestående udsigt over hovedstaden og dens omgivelser.

Dette domæne er karakteristisk for den klassiske periode , redesignet af Le Nôtre i det syttende århundrede , er også en samling af gamle hydrauliske teknikker.

Tidligere Crown , National Domaine de Saint-Cloud er en stor hele det franske historiske og kunstneriske arv .

Monsieur , bror til Ludvig XIV , kaldet arkitekter Le Pautre og Hardouin - Mansart og maler Mignard at forstørre og forskønne slottet mellem Paris og Versailles.

I 1785 , hertugerne af Orleans solgte slottet til dronning Marie -Antoinette , der er omdannet og indrettet af arkitekten Mique . Sommer herskere i det nittende århundrede bopæl , blev Château de Saint-Cloud brændte i 1870 og jævnet i 1892.
Omgivet af mure og porte , området af 460 hektar , dekoreret med statuer , holdt rækkefølgen af ​​Le Nôtre ( 1660-1690 ) .

Det hydrauliske system indeholder elementer af det syttende århundrede : i sommer, stor vand spille i bassiner og Great Cascade . De renoverede værelser på Historical Museum fremkalde storhedstid slottet og dens begrundelse .

Nær floden , den nederste haven, flad overflade blomsterbede , græsplæner gennemkrydset med alléer , hjem til Grande Cascade der blomstrede fra kanten af ​​den skovklædte bjergside . Jets, bouillon , vandfald, vand skåle til lysestager eller grimasser maske pointere denne fabelagtige hydraulisk struktur, der strækker sig over 92 m lang.

Af stejle stier klatre hillside træerne , den besøgende ankommer til Grand Basin Jet, der stiger til mere end 40 meters højde og rækkevidde , låntagning gyde Balustrade , la Lanterne . Organ , hvor de fleste veje i parken , med udsigt over Pavilion de Breteuil udstråle Point, Lantern tilbyder en unik panorama over Seinen , Paris og dens forstæder , Bois de Boulogne Clamart og Meudon .

Greater Jet pool, en trappe fører til terrassen, hvor stod det slot, nu forsvundet. Udsigterne er fortsat . Herfra kan du se rækken af ​​damme og springvand.

Strengt taget den franske haven, kan besøgende foretrækker de engelske Trocadero Gardens, der er placeret over placeringen af slottet. Her den intime atmosfære gør du ønsker at gå på foranledning af stier snoede blandt bjergene i syringa og mahonias , eller blandt høje træer omkring en stor græsplæne med uregelmæssige konturer, besjælet af en dam.

Naturelskere kan fortsætte med at besøge på hylden for at gennemse den tætte hårdttræ skovrejsning.

Dette område er en vidunderlig legeplads for sport af alle slags.

Jeg spørger mig selv 10 minutter og benyttede lejligheden til at genoplade batterierne og interagere med Aurélien en triatlet ven, som er en frivillig til tankning .

Nedstigningen til indgangen park er ikke '' let '' men sker.

Tværtimod, det er en del af kanten af Seinen og antallet af stadig mere vigtige ryttere, der går at gøre mig give slip og begynde at skifte gang og løb .

For mange minutter jeg allerede drikker mere og jeg især drysser , jeg fortryder ikke visiret , der bragte mig Fabrice om morgenen eller mine nye solbriller, der beskytter mig godt.

Det omkringliggende landskab er stadig i byerne , selvom ruten gennem parker i Sèvres , Meudon, l'Ile Saint Germain før han vendte tilbage til Paris.

Jeg nyder parker og vand kilder for at opdatere mig og

Agenturer, minen , men også de andre ryttere kæmper , og ofte mulighed for at gå bliver afgørende.

Dette hjælper til at starte og genvinde noget styrke.

Endelig er den sidste linje er hurtigere end forventet , det fører os ved ankomsten, hvilket er lige før broen af Jena under vantro øjne turister og tilskuere.

Jeg får t-shirt og tage vejen tilbage nyder stien.

Og tre uger senere var jeg stadig tænker på den flade sæsonen starter så godt og vil fortsætte om kort tid med et maraton , der ser fuld af løfter .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire