lundi 21 avril 2014

Ένα μονοπάτι για την βασιλική γη : αυτό γίνεται και καλά κάνει !


Τη Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη μιας διαδρομής που κατέχει μια ξεχωριστή θέση στον αθλητισμό του γκολφ μου .

Αυτή είναι η δεύτερη συμμετοχή μου για δεύτερη φορά και μια μεγάλη ιστορία της φιλίας .

J - 5 , όπως αναφέρεται στην παραλαβή απόψε μηνύματος οργάνωση .

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια είμαι ενθουσιασμένος για να ρίξει τον εαυτό μου στα μονοπάτια και , στη συνέχεια, αυτοί οι δρόμοι που μου έδωσαν τόσο πολύ πριν από δύο χρόνια : το μερίδιό τους των συναισθημάτων , ικανοποιήσεις και τις μικρές απολαύσεις .

Από την πρώτη μου συμμετοχή στο 2012 είχαν κατακτηθεί από την ποικίλη και γνωστό δρόμο :

 Απόσταση : 31 χιλιόμετρα

% Του μονοπάτια : 82 %

Υψόμετρο : 600 D +
 
Από την Avenue du Château ( Meudon 92 ) , περνώντας μπροστά από το Παρατηρητήριο Meudon , όμορφη τοποθεσία , δημόσια και μη εγκεκριμένη , τότε το δάσος του Meudon , το δάσος της False Βάσεις , το Domaine de Saint εθνική Cloud , Ile Saint - Germain , το Σηκουάνα και τον Πύργο του Άιφελ :

Δήμοι πέρασε * :

0 Km Αναχώρηση : City of Meudon ( 92 )
9 χλμ Κοινή Chaville ( 92 )
13 χιλιόμετρα Πόλη Ville d' Avray ( 92 )
17 χιλιόμετρα από την πόλη Marnes - la - Coquette ( 92 )
20 χιλιόμετρα Εθνικό Domaine de Saint- Cloud ( 92 )
26 χιλιόμετρα Commune de Sèvres ( 92 )
27 χιλιόμετρα Πόλη της Meudon ( Κάτω Χώρες) ( 92 )
28 χιλιόμετρα Μπαίνοντας στο πάρκο Ile Saint - Germain ( 92 )
29 χιλιόμετρα Πόλη του Issy - les - Moulineaux ( 92 )
30 χιλιόμετρα City of Paris XV ( 75 )
31 χιλιόμετρα διαδρομής άφιξης στη βεράντα Mail Branly παραπάνω Port Suffren - Paris VII μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ ( 75 )

Οι εικόνες που έχω κρατήσει συνδυάζει πολύτιμα τη χαρά μονοπάτια που δεν έχει όμοιό την ομορφιά των δασών μετατοπίζεται .

Τρίτη, 25 του Μαρτίου του 2014

Το πρώτο μέλημα της ημέρας ισχύει μόνο σε ό, τι διατηρούμε τη μετεωρολογία και τις προοπτικές της για την Ημέρα :

Σάβ 29 Μάρτη

Σάββατο στο Παρίσι συνθήκες του ουρανού παραμένει ευμετάβλητη . Μεγάλα σύννεφα και τη βροχή . Δεν καθίζηση . Μέτριο άνεμο . Η αξιοπιστία είναι ιδιαίτερα χαμηλό , επειδή η έκταση της νεφοκάλυψης είναι δύσκολο να εκτιμηθεί . Για τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, εν μέρει νεφελώδη γίνεται μεταβλητή . Μέτριο άνεμο .

Και αυτό θα είναι το ίδιο κάθε πρωί μέχρι την ημέρα πριν από τον αγώνα .


Αν θα μπορούσα να επιλέξω, θα υπογράψει αμέσως για μια εποχή όπως αυτή , δροσερό το πρωί χωρίς βροχή και ζεσταίνει Εφόσον ο τόπος της ημέρας .

Ο αγώνας 10 χιλιομέτρων χθες με καθησύχασε για την κατάσταση μου του μορφή και μου έδωσε επιπλέον κίνητρο για VMA συνεδρία μου χθες το βράδυ .

Αυτό είναι πάντα μια στιγμή έντονης ανταλλαγή με φίλους (ες) του συλλόγου και να βγούμε από αυτές τις ασκήσεις που επιβάλλονται πλήρως ξεπλένονται αλλά τόσο χαρούμενος .

Τόσο χαρούμενος που πιστεύω ότι η επιχείρησή μου θα είναι έτοιμα πολύ πριν από την ημέρα πριν από τον αγώνα ...

Την Τετάρτη, 26, Μαρτίου : J - 3

Είναι όλο και πιο κοντά και ομολογώ ότι έχω μυρμήγκια στα πόδια , όλα όσα έγραψα ακριβώς πάνω επιβεβαιώνεται !

Πάντα η ίδια ανησυχία του καιρού μπροστά ... :

Η τσάντα είναι έξω και είναι έτοιμη να γεμίσει .

Αύριο το βράδυ Σίγουρα θα γίνει .

Και τώρα πρέπει να σκεφτείτε πηγαίνει στο κρεβάτι για τη δημιουργία ενεργειακών αποθεμάτων .

Δευτέρα, 31 Μάρτη 2014

Δύο ημέρες μετά την πορεία μπορώ να πω ότι ο καιρός έχει κράτησε τον λόγο του και να διατηρηθεί αυτό το ήπιο και ευχάριστο φορά που είχαμε ανακοινώσει για αρκετές ημέρες .

αυτό είναι , το κάνει, το έκανα !

Ράλι στο παρατηρητήριο Meudon κατ 'εξαίρεση ανοικτές για την περίσταση .

Πολλοί από εμάς δεν είναι πραγματικά πάρα πολλά που δεν απέχει πολύ από το 3000 έως piaffe ανυπομονησία στην ακτή που οδηγεί στο παρατηρητήριο .

Βρήκα τον φίλο μου Fabrice και να μείνουμε μαζί μέχρι την έναρξη ( ξέρω ότι δεν έχουν καμία πιθανότητα να τον δούμε και πάλι το συντομότερο ο αγώνας θα ξεκινήσει ... ) .

Επίσης, πέρασε Thomas και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε επίσης να συναντήσει άλλα πράσινα και κίτρινα που δεν αναφέρθηκαν .

Η αρχική απόσταση κύμα επιτρέπει περίπου 3000 δρομείς , αλλά εξακολουθεί να είναι καλά μαζί μέχρι να τροφοδοτεί Σεντ Κλάουντ , εν τω μεταξύ πηγαίνει, πηγαίνει προς τα κάτω , πετάμε κάπως πέτρες βράχους .

Παίρνει υποκαταστήματα σε σύντομο πρόσωπο είναι η ποικιλία των μονοπατιών στο δάσος για το πρώτο μέρος .

Φυσικά, πρέπει επίσης να διασχίσουν λίγα δρόμους και ορισμένες κατοικημένες περιοχές , αλλά η πορεία είναι καλά επιλεγμένο και πολύ ωραία .

Ο καλός καιρός ζεσταίνονται κατά τη διάρκεια της φυλής είναι , επίσης, για πολλούς .

Έχω κάνει 10 έως 12 km για το πρώτο ανεφοδιασμό αυτάρκειας και τον εαυτό μου τον στόχο του ποσοστού 10 KM / H ( θέλω η πρώτη φορά για να ξεχάσουμε το συντομότερο άλλαξα τη δεύτερη δόση ζώνη ) .

Στο χιλιόμετρο 10 Είμαι στο διάλειμμα μου , όπως αναμενόταν , το σακάκι και το αποθηκεύει στην τσάντα μου και να παίρνει ένα καλά γεμάτο δοχείο , μια μπάρα δημητριακών και αριστερά .

Η συμφόρηση σε ορισμένα τμήματα με χρειάζονται για να περπατήσει εκεί και είχα ούτε την ανάγκη ούτε την επιθυμία και θα μου πει αργότερα ότι θα μετανιώσετε όταν δεν μπορώ να βοηθήσει, αλλά με τα πόδια .

Για την ενιαία παροχή από τη βεράντα του πάρκου του Saint Cloud, πηγαίνει πάλι , άρχισα αλλά κρατάω .

Σεντ Κλάουντ μέχρι είχαμε την ευκαιρία να διασχίσουν μεγάλες περιοχές της βασιλικής κυνήγια , Σεντ Κλάουντ είναι το αποκορύφωμα .

Γι 'αυτό μιλάμε για ένα μονοπάτι για την βασιλική γη !

Με μια κορυφή στα 160 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας , η εθνική περιοχή του Αγίου Cloud έχει , από την προνομιακή του θέση , εξαιρετική θέα πάνω από την πρωτεύουσα και τα περίχωρά της .

Αυτό το χαρακτηριστικό τομέα της κλασικής περιόδου , ​​το οποίο επανασχεδιάστηκε από Le Nôtre το δέκατο έβδομο αιώνα , είναι επίσης μια αποθήκη για αρχαία υδραυλικά τεχνικές .

Πρώην Crown , η Εθνική Domaine de Saint- Cloud είναι ένα σημαντικό σύνολο της γαλλικής ιστορικής και καλλιτεχνικής κληρονομιάς .

Monsieur , αδελφός του Λουδοβίκου XIV , που ονομάζεται αρχιτέκτονες Le Pautre και Hardouin - Mansart και ζωγράφος Mignard να διευρύνει και να στολίζουν το κάστρο ανάμεσα στο Παρίσι και τις Βερσαλλίες .

Το 1785 , οι δούκες της Ορλεάνης πούλησε το κάστρο της βασίλισσας Marie- Antoinette που μετασχηματίζεται και διακοσμημένο από τον αρχιτέκτονα Mique . Καλοκαίρι κυβερνήτες στην κατοικία του δέκατου ένατου αιώνα , το Château de Saint- Cloud κάηκε το 1870 και ισοπεδώθηκε το 1892 .
Περικλείεται από τείχη και οι πύλες , η έκταση 460 εκταρίων , διακοσμημένο με αγάλματα , κράτησε τη σειρά του Le Nôtre ( 1660-1690 ) .

Το υδραυλικό σύστημα περιέχει τα στοιχεία του δέκατου έβδομου αιώνα : το καλοκαίρι , μεγάλο παιχνίδι υδάτων στις λεκάνες απορροής και η Μεγάλη Cascade . Τα ανακαινισμένα δωμάτια του Ιστορικού Μουσείου προκαλούν την ακμή του κάστρου και τους λόγους του .

Κοντά στο ποτάμι , το χαμηλότερο κήπο , παρτέρια επίπεδη επιφάνεια , χλοοτάπητες διέσχιζαν με δεντροστοιχίες λεωφόρους , το σπίτι του Grande Cascade που άκμασε από την άκρη του δασωμένη πλαγιά . Jets , ζωμοί , καταρράκτες , μπολ νερού σε κηροπήγια ή μορφασμοί μάσκα χαρακτηρίζουν αυτό το υπέροχο υδραυλικό δομή που εκτείνεται πάνω από 92 m.

Με απότομα μονοπάτια αναρρίχηση στα δέντρα πλαγιά του λόφου , ο επισκέπτης φτάνει στο Grand Basin Jet , η οποία ανέρχεται σε περισσότερα από 40 m σε ύψος και απόσταση , ο δανεισμός σοκάκι Κιγκλίδωμα , la Lanterne . Οργάνου στο οποίο τα περισσότερα μονοπάτια του πάρκου , με θέα το περίπτερο de Breteuil ακτινοβολούν Point , Φανάρι προσφέρει ένα μοναδικό πανόραμα πάνω από τον Σηκουάνα , στο Παρίσι και τα προάστιά της , το Bois de Boulogne Clamart και Meudon .

Η πισίνα Μεγαλύτερη Jet , μια σκάλα οδηγεί στην ταράτσα όπου βρισκόταν το κάστρο , τώρα εξαφανίστηκε . Οι προοπτικές παραμένουν . Από εδώ μπορείτε να δείτε τη διαδοχή λίμνες και σιντριβάνια .

Για να κυριολεκτήσουμε το γαλλικό κήπο , οι επισκέπτες μπορούν να προτιμούν τα Αγγλικά Κήπους του Τροκαντερό , που βρίσκεται πάνω από τη θέση του κάστρου . Εδώ , η ζεστή ατμόσφαιρα θα σας κάνει να θέλετε να περπατήσετε κατά τη διακριτική ευχέρεια του μονοπάτια ανάμεσα στα βουνά της syringa και mahonias , ή ανάμεσα σε ψηλά δέντρα γύρω από ένα μεγάλο γκαζόν με ακανόνιστα περιγράμματα , διαπνέεται από μια λιμνούλα .

Οι λάτρεις της φύσης μπορούν να συνεχίσουν να επισκεφθείτε στο ράφι για να περιηγηθείτε την πυκνή δάσωση σκληρού ξύλου .

Αυτή η περιοχή είναι μια θαυμάσια παιδική χαρά για τον αθλητισμό όλων των ειδών .

Αναρωτιέμαι 10 λεπτά και πήρε την ευκαιρία να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες και να αλληλεπιδρούν με Aurélien ένας αθλητής φίλο ο οποίος είναι ένας εθελοντής για ανεφοδιασμό .

Η κάθοδος στην είσοδο του πάρκου δεν είναι '' εύκολη '' αλλά συμβαίνει .

Μάλλον , είναι μέρος του άκρου του Σηκουάνα και ο αριθμός των ολοένα και πιο σημαντικό αναβάτες που περπατούν ότι με κάνει να αφήσει να πάει και να αρχίσει να εναλλάσσονται περπάτημα και το τρέξιμο .

Για πολλά λεπτά ήδη πίνω περισσότερο και ιδιαίτερα ψεκάζει , δεν μετανιώνω για τη ζελατίνα που μου έφερε Fabrice το πρωί ή νέα γυαλιά ηλίου μου που με προστατεύει καλά .

Το γύρω τοπίο είναι όλο και πιο αστικό , ακόμη και αν η διαδρομή μέσα από τα πάρκα των Σεβρών , Meudon , l' ile Saint Germain πριν επιστρέψει στο Παρίσι .

Απολαμβάνω τα πάρκα και τις πηγές νερού για να σου φρεσκάρω και

Οι οργανισμοί , η δική μου αλλά και των άλλων αναβατών που αγωνίζονται , και συχνά η επιλογή να περπατήσει γίνεται απαραίτητη .

Αυτό βοηθά να ξεκινήσετε και να ανακτήσει κάποια δύναμη .

Τέλος , η τελευταία γραμμή είναι ταχύτερη από ό, τι αναμενόταν , μας οδηγεί στην άφιξή τους, που είναι λίγο πριν την γέφυρα της Ιένας κάτω από τα δύσπιστος μάτια των τουριστών και των θεατών .

Παίρνω το t -shirt και να πάρει το δρόμο της επιστροφής απολαμβάνοντας τη διαδρομή .

Και τρεις εβδομάδες αργότερα ήμουν ακόμα σκέφτεται το flat σεζόν ξεκινά τόσο καλά και θα συνεχίσει σύντομα με έναν μαραθώνιο που μοιάζει γεμάτο υποσχέσεις .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire