mercredi 23 avril 2014

A nyomvonalat a királyi föld : ez történik , és kész is!

Hétfő, március 24, 2014

Visszaszámlálás a kezdete egy ösvény , amely rendelkezik különleges helyet foglal el a golf sport.

Ez az én második részvétele a második alkalommal , és egy nagy történet a barátság .

J - 5. azt a beérkezését ma szervezet üzenetet.

Az évek óta először izgatott vagyok , hogy dobja magam a pályák , és akkor ezek az utak , hogy adott nekem annyira két évvel ezelőtt : a részüket az érzelmek , kielégülést és kis örömök .

Az én első részvétele 2012-ben én már elfoglalták a változatos és jól ismert utat :

 Távolság: 31km

%- Utak és pályák: 82%

Magasság : 600 D +
  
Az Avenue du Château ( Meudon 92) , átadva előtt a Meudon Obszervatórium , szép hely , jogosulatlan nyilvánosságra , akkor az erdő Meudon , az erdő a hamis az utastérben , a nemzeti Domaine de Saint Cloud , Ile Saint- Germain , a Szajna és az Eiffel-torony :

Önkormányzatok keresztezett * :

Km 0 napja : City of Meudon ( 92)
Km 9. Gyakori Chaville ( 92)
13 km Város Ville d' Avray ( 92)
17 km város Marnes -la- Coquette ( 92)
20 km Domaine National de Saint- Cloud ( 92)
26 km Commune de Sèvres ( 92)
27 km Város Meudon ( Hollandia) ( 92)
28 km Belépés a Park Ile Saint- Germain ( 92)
29 km városa Issy -les- Moulineaux ( 92)
30 km City of Paris XV (75)
31 km Érkezés Trail a teraszon Mail Branly felett Port Suffren - Párizs VII előtt az Eiffel-torony (75)

A képek tartom preciously ötvözi az öröm utak , hogy nem egyenlő a szépség, az erdők áthaladni .

Kedd, március 25, 2014

Az első szempont a nap tart csak , amit fenntartjuk a meteorológia és a kilátások a Nap:

Sat, március 29.

Szombat Párizsban égen feltételek továbbra is változékony . A nagy felhők és az eső . Nincs csapadék . Mérsékelt szél . A megbízhatóság rendkívül alacsony, mert a mértéke felhőtakaró nehéz felmérni . Az éjszaka szombattól vasárnapig , részben felhős egyre változó . Mérsékelt szél .

És ez ugyanaz lesz minden reggel , amíg a versenyt megelőző napon .


Ha választhatnék , aláírom rögtön egy ideig , mint ez, hűvös reggel eső nélkül , és felmelegszik , mint a hely a nap.

A 10 kilométeres versenyen tegnap megnyugtatott az én állapotát a forma , és kaptam extra motivációt az én munkamenet VMA tegnap este.

Ez mindig egy időben intenzív megosztása a barát (ok ) a klub , és kijutok ezek a gyakorlatok kiszabott mosódott ki teljesen , de nagyon boldog .

Annyira boldog , hogy azt hiszem az én dolgom lesz kész , mielőtt a versenyt megelőző napon ...

Szerda, március 26 : J - 3

Egyre közelebb , és bevallom, hogy én hangyák a láb , minden, amit írtam éppen megerősítették !

Mindig ugyanaz aggodalom az időjárás előre ... :

A táska , és kész arra, hogy kell tölteni .

Holnap este Fogadok, ez fog történni .

És most meg kell gondolni lefekvés felépíteni energia tartalékokat.

Hétfő, 31 március, 2014

Két nappal a tanfolyam után azt mondhatom, hogy az időjárás nem tartotta a szavát, és megőrizte ezt az enyhe és kellemes idő, hogy bejelentette, több napon át .

Ennyi , kész , megcsináltam!

Rally a Meudon Obszervatórium rendkívül nyitott erre az alkalomra.

Sokan valójában nem túl sok , nem messze a 3000 Piaffe türelmetlenség a parton vezető obszervatórium .

Megtaláltam a barátom Fabrice , és együtt maradunk , amíg a start ( Tudom, hogy nincs esélye, hogy vele újra, amint a verseny elindul ... ) .

Azt is át Thomas és azt hiszem, mi is találkozunk más zöldek , sárgák , amelyek nem számoltak be.

A kezdő hullám távolság lehetővé teszi, mintegy 3000 futók , de ez még mindig jól össze, amíg üzemanyag Saint Cloud , közben megy , akkor megy le , repülünk valahogy kövek sziklák.

Tart ágak rövid arc a különböző pályák az erdőben az első rész.

Természetesen azt is meg kell átkelni egy pár utak és néhány lakott területeken, de a pálya jól megválasztott és nagyon szép .

A szép idő lesz forró mint a verseny is sok.

Azt teszi, 10-12 km-re az első üzemanyag önellátás és állítsa be magam a cél a sebessége 10 km / h ( akarom az első alkalom, hogy felejtsük el, amint áttért a második részlet zóna) .

A kilométerenként 10 vagyok én szünet , mint az várható volt, eltávolították a kabátomat , és tárolja azt a táskát, és vesz egy jól töltött tartályban, a müzliszelet és a bal .

Torlódás egyes részei igényelnek , hogy menjek oda , és volt sem szükség , sem a vágy , és mondja meg, később, hogy megbánom , ha nem tudok segíteni, de járni.

Az egységes kínálat a teraszról a park Szent Cloud , megy megint elindult, de nálam .

Saint Cloud , amíg lehetőségünk volt átkelni nagy területen királyi vadászatok , Saint Cloud a fénypontja .

Ezért beszélhetünk a nyomvonalat a királyi földet!

A csúcs 160 m tengerszint feletti magasságban , a nemzeti terület St. Cloud , a kiváltságos helyzetben van, kivételes kilátás nyílik a fővárosban és környékén .

Ez a domén jellemző a klasszikus időszak áttervezték A Le Notre , a tizenhetedik században is tároló ősi hidraulikus technikákat.

Korábbi Crown, a Nemzeti Domaine de Saint- Cloud egy nagy egész francia történelmi és művészeti örökség .

Monsieur , testvére Louis XIV , az úgynevezett építész Le Pautre és Hardouin - Mansart és festő Mignard a képre , és szépíteni a vár között, Párizs és Versailles .

1785-ben , a Dukes of Orleans eladta a várat a királynő Marie - Antoinette , aki át és díszítik az építész Mique . Nyári uralkodók a tizenkilencedik században lakóhely , a Château de Saint- Cloud leégett 1870-ben és 1892-ben lerombolták .
Zárt falak és kapuk , területe 460 hektár, szobrokkal díszített , tartotta a sorrendben A Le Notre ( 1660-1690 ) .

A hidraulikus rendszer tartalmaz olyan elemeket , a tizenhetedik században : nyáron , nagy víz játszanak a medencék és a Nagy Cascade . A felújított szobák , a Történeti Múzeum idézik a fénykorát a vár és annak indoklásával együtt.

Folyó közelében , az alsó kertben , lapos felületre virágágyások , pázsit keresztben a fákkal szegélyezett utakat , otthon a Grande Cascade virágzott szélétől az erdős domboldalon. Jets , erőleves , vízesések , vizes tálat a gyertyatartók és grimaszolva maszk pontosítják a mesés hidraulikus szerkezet , amely kiterjed több mint 92 m hosszú .

A meredek pályák mászni a domboldalon fák, a látogató érkezik a Grand -medence Jet , amely eléri a több mint 40 méter magas , és eléri , hitelfelvétel sikátor Korlát , la Lanterne . Orgona , ahol a legtöbb út a park , kilátással a Pavilion de Breteuil sugároz Point , Lantern egyedülálló panoráma nyílik a Szajna , Párizs és környékén , a Bois de Boulogne Clamart Meudon .

A Nagy Jet medence , egy lépcső vezet a terasz, ahol állt a vár , már eltűnt . A kilátások továbbra is . Innen látható az egymást követő tavak és szökőkutak .

Szigorúan véve a francia kert , a látogatók inkább az angol Trocadero Gardens , felett található a helyét a kastélyban. Itt a meghitt hangulatot, ami szeretne járni belátása utak kanyargós a hegyek között Syringa és mahonias , vagy között a magas fák körül nagy füves szabálytalan kontúrok , animált a tó.

A természet szerelmesei továbbra is látogassa meg a polcon böngészhet a sűrű keményfa erdősítés .

Ez a terület egy csodálatos játszótér a sport mindenféle.

Azt kérdezem magamtól, 10 perc alatt, és megragadta az alkalmat , hogy töltse fel az akkumulátort , és kölcsönhatásba lépnek Aurélien egy triathlete barátom, aki egy önkéntes a tankolás .

A süllyedés a park bejáratánál nem '' könnyű '' , de előfordul .

Sokkal inkább része a szélén a Szajna és a szám egyre fontosabb lovasok, akik sétálni , hogy én hadd menjen, és elkezd alternatív gyaloglás és a futás .

Sok perc már iszom többet , és én különösen hinti, én nem sajnálom a napellenzőt , hogy hozott nekem Fabrice reggel, vagy az új napszemüveget, hogy megvédjen engem is.

A környező táj egyre inkább a városi, akkor is, ha az útvonal a parkok Sèvres , Meudon , l' Ile Saint Germain , mielőtt visszatért Párizsba .

Élvezem a parkok és vízforrások frissíteni nekem, és

Ügynökségek , az enyém , hanem a többi versenyző küzd , és gyakran a lehetőséget, hogy járni elengedhetetlenné válik .

Ez segít a kezdő és visszanyerje némi erőt .

Végül , az utolsó sor gyorsabb a vártnál , ez vezet bennünket érkezéskor , amely csak a híd előtt a Jena a hitetlenkedő szemek a turisták és a nézők .

Azt , hogy a t -shirt , és megteszi az utat vissza élvezi az utat.

És három héttel később még mindig úgy gondolkodik a lakás szezon kezdődik olyan jól, és a jövőben is hamarosan egy maratoni , amely úgy néz ki, tele van ígéret .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire