vendredi 10 mai 2013


Veckan kan förändra allt ...

Måndag, mars 4, 2013 19 H 00

                       
Jag är tillbaka i mitt Rdv parisiska osteopat rekommenderas av Barnabas (ett stort tack till honom!) Och det minsta jag kan säga är att jag är, vet du ... förvånad!

En timme med en bra 20 minuter rdv erfarenhetsutbyten om alla de små saker som var obetydligt märke mina sista år i form av idrottsskador, inklusive min häst faller ...

En spegel sköt de senaste åren som har tillåtit honom att passera vad jag har sagt honom, och han kunde se för sig själv, kontrakturer i käken till nedre delen av ryggen genom membranet och den tolfte revbenet, men de psoas som orsakade smärtan så stark genom vilken allting började.

Artikel utdrag från sajten: http://www.directosteo.com/ # Bookmark1

Vad är kontraktur?

Kontrakturer är en ofrivillig muskelkontraktion av muskelfibrer inom en muskel eller muskelgrupp. Kontrakturer kännetecknas av sin ovanligt lång varaktighet, är det ofta smärtsamt och vanligtvis inte förknippas med muskelskada.

Kontraktur kan förekomma i musklerna i vaderna, lår, skinkor, hängrännor spinal och nacke. Deras smärta liknar en kramp men håller mycket längre. Contractured muskeln förkortas och är i ständig spänning. Det kan orsaka seninflammation om verksamheten pågår också.

Orsakerna till kontraktur?

Muskelspasmer kan uppstå på grund av tre huvudorsaker:

Efter en idrottsutbildning för intensiv: var muskeln används alltför länge utan återhämtning så han blir trött och kontrakt!
Som en följd av muskelskada. Muskelkontraktur i detta fall kommer att förhindra ytterligare skador som redan finns.
Som en försvarsmekanism för att bekämpa trauma: muskelkontraktur är en försvarsmekanism för skadade leden, kommer muskelkontraktur sluta sin artikulation och blockerade den skyddande att skada mer.
Det är bättre att förebygga kontrakturer stretching och behandla stukningar och tårar effektivt. Det finns dock ett antal behandlingar mot kontrakturer vars effektivitet varierar från en patient till en annan.

Effektiviteten av osteopatisk

För behandling av kontrakturer, erbjuder skolmedicinen innan resten av muskelavslappnande medel och kraftfullt (som har fördelen av att vara stark, men inte i något fall behandla orsaken till kontraktur.
Osteopati kan vara ett verkligt bidrag i behandlingen av kontrakturer.

Den osteopat kommer i första hand försöka rätta till de obalanser som orsakar kontraktur och bets att övervinna dessa orsaker. Detta gör att både minska smärta men också minska risken för återfall (som inte tillåter medel).

Med hjälp av en grundlig undersökning och en översyn av dina leder kommer osteopat försöka förstå varför och hur kontraktion visades.
Inga vetenskapliga belägg för att osteopatisk behandling ensamt tillräcklig för att behandla kontrakturer, är det i allmänhet lämpligt att koppla osteopatisk inställning till medicin.


Detta är främst en muskulös problem!

Det började med en smärta som en smärtsam sida stygn kontinuerligt 8 dagar före mitt besök till osteopat och låt mig tänka flera scenarier som sträcker sig från Benin det värsta som jag kunde frukta: återlämnande av tumör.

Denna rädsla har skingrats av ett ultraljud två dagar efter debuten av smärta men hjälp mig specifikt om ursprung och eventuell behandling.

Det är där medicinen har sina gränser, inte ens nämna möjligheten muskelsmärta.

Jag är skyldig min frälsning som reflex osteopat vän som visade mig till rätt person, en annan osteopat.

Jag börjar se och känna de första effekterna av hans manipulationer och detta är bara början.

Enligt honom jag skulle till och med kunna gå utan skor för min nästa utflykt löpning och upptäcker att jag kan göra utan att det helt ....

Här måste jag erkänna att jag är mållös, men inte utan att skriva nästan ...

För honom är jag en sann idrottsman! De som all slide inklusive starkaste chock!

Jag är definitivt övertygad om att detta steg kommer att markera mig under en lång tid och tillåter mig att öva min idrottsliga liv i en helt ny dimension!

April 21, 2013 ...

Detta steg har redan bytt allt även om jag inte vågade ta mig på Paris maraton utan mina ortoser och det stora misstag som jag skulle ha lyssnat på min instinkt sa åt mig att starta denna tävling med mina vanliga skor och eventuellt ändra dem om det behövs ...

Smärtan kändes vid 30 km är väl känner att mitt stöd har utvecklats

Så jag slipper se min fotvårdsspecialist eftersom min balans har påverkats av manipulation av min osteopat, gick det vad han sa till mig under mitt besök som nämns ovan.

Allt är inte helt tillbaka till det normala, men min kropp är tillbaka i fungerande skick och jag insåg hur mycket denna sport är viktigt för mig och även nödvändigt.

Inga triathlon tävlingar som jag inte har satt min rumpa på sadeln på min cykel.

Jag tänker också bygga mig ett program som tillåter mig att göra upp en stor del av min försening i detta område förutom nödvändig uppdatering på mina framsteg i simning.

Progress? Jag har problem med att använda detta ord, men vad som är säkert är att jag har nöjet att simma och speciellt att dela sessioner med klubben.

Haklappar Running?

Sparsamt för att inte dölja min brister cykel, så nu blir det en haklapp triathlon (en sprint, till exempel) eller ingenting.

Jag kommer att vända benen med vår splitternya DKN som låter dig lägga benen utan att behöva gå utanför, är det inte tillräckligt, men det hjälper till att hitta de gester och förbereda benen för en bra säsong!Beskrivning ergometercykel Elektromagnetisk DKN AM-5 i


NY MODELL Ergometer DKN AM-5 i

- Kondenserad stil och teknik
- Kompatibel med iPad och Android tabletter
- Förbättrad spårning prestanda med DKN Motion

Estetik spelar en viktig roll i vårt samhälle, och detta prioriteras i DKN.
AM-5 Jag utvecklas och får en ny dimension!

FÖRSLAG TILL DKN DKN AM-5 i

Cykelergometern Elektromagnetisk DKN AM-5 Jag passar iPad och Android tabletter
Du kan använda din tablett i stället för den traditionella konsolen denna cykel.
För att dra full nytta av systemets prestanda, bara ladda ner gratis Motion programvara DKN.
Du kan ladda ner programmet DKN-motion via Apple iTunes eller Google Play för Android.

DKN-rörelsen innefattar en mängd olika pass och förvandlar med tabletten i en ergonomisk utrustning och optimal visning.
Dessutom integrerar programmet funktionen i-vägar "som gör att du kan fördjupa dig i skor av en cyklist på flera globala stora loppen.
Utmana dig själv på asfalterade banor av Tour de France, Italien, Spanien och många andra ...
När programmet har laddats ner, ansluta din surfplatta eller trådlöst (Bluetooth-anslutning) till den seriella konsolen har på din ergometercykel Elektromagnetisk DKN AM-5 i

Du kan hålla på din hylla alla dina övningar, tid, och spåra dina gym sessioner!

TRADITIONELL CONSOLE

Cykelergometern Elektromagnetisk DKN AM-5 Jag är utrustad med en färg LED-konsol generation, nytt intuitivt bakgrundsbelyst.
Denna "traditionella" konsolen kommer att ge stöd och motivation som behövs för optimal individualiserad utbildning.
Så om du inte har en tablett, kan du fortfarande använda denna konsol för att hantera din träning.

Och för att säkerställa en allt mer effektiv övervakning, Recumbent cykelergometer DKN AM-5 Jag är kompatibelt med cardio bröstbälte DKN.

Denna ergometer förenar teknik och design. Allt är genom AM-5 i för denna nya modell blir en sann riktmärke när det gäller kvalitet.
LCD 16 program, 4 användarprofiler. 24 nivåer av motstånd i "manuellt". Sensorer integrerade styret hjärtslag. Justerbar gelsadel höjd och djup.


Motiverad som någonsin och som ofta på inrådan av vänner som följer noggrant styrkebalansen (särskild hängivenhet till Ludo för cykeln!)

Nästa artikel kommer att ägnas åt programmet mycket snart kommande 6 månaderna som tävlar i träning!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire