vendredi 10 mai 2013


Teden se lahko vse spremeni ...

Ponedeljek 4. marec, 2013 19 H 00

                       
Vrnil sem se v mojem RDV pariški manualnega z Barnaba (ti velika hvala za njim!) In najmanj, kar lahko rečem je, da sem priporočeno, saj veš ... presenetiti!

Ura s po dobrih 20 minutah RDV izmenjavo mnenj o vseh drobnih stvari, ki so nepomembne znamka moji zadnji letih na področju športnih poškodb, vključno s konja pade ...

Ogledalo strel v zadnjih letih, ki so mu dovoli, da čez to, kar sem mu povedal in je lahko videl zase, kontraktur v čeljusti v spodnjem delu hrbta skozi membrano in dvanajsto rebro, vendar ledvene ki povzročajo bolečine tako močne, s katero se je vse začelo.

Člen odlomek iz strani: http://www.directosteo.com/ # Bookmark1

Kaj je kontraktura?

Kontraktura je nehotene mišične kontrakcije mišičnih vlaken znotraj mišice ali mišične skupine. Kontraktura je značilna nenavadno dolgo trajanje, je pogosto boleče in običajno ni povezana z okvaro mišic.

Kontraktura se lahko pojavijo v mišicah teleta, stegna, zadnjico, žlebove spinalne in vratu. Njihova bolečina je podobna krča, vendar nazadnje veliko dlje. Contractured mišične skrajša in je v stalni napetosti. To lahko povzroči, tendinitis, če traja preveč.

Vzroki kontrakture?

Mišični krči lahko pride zaradi treh glavnih razlogov:

Po športni trening preveč intenziven: mišica je bila uporabljena predolgo brez okrevanja tako dobi utrujen in pogodbe!
Zaradi mišične poškodbe. Mišic kontraktura v tem primeru bo preprečilo nadaljnjo škodo že prisoten.
Kot obrambni mehanizem za boj proti travme: mišica kontraktura je obrambni mehanizem poškodovanega sklepa, bo mišic kontraktura ustaviti svojo artikulacijo in blokiral zaščito za poškodovanje več.
Bolje je, da se prepreči kontraktur raztezanje in učinkovito zdravljenje zvinov in solze. Vendar pa obstajajo številni sredstev proti kontrakture, katerih učinkovitost razlikuje od bolnika na drugega.

Učinkovitost osteopathic

Za zdravljenje kontrakture, konvencionalne medicine ponuja pred vsemi ostalimi mišični relaksanti in močna (ki imajo prednost, da so močni, vendar v nobenem primeru zdravljenje vzrok kontrakture.
Osteopatija lahko dejanski prispevek pri zdravljenju kontrakture.

Osteopat si bo prizadevala predvsem za odpravo neravnovesij, ki povzročajo kontrakture in madež za odpravo teh vzrokov. To omogoča, da zmanjša bolečino, ampak tudi zmanjša tveganje za ponovitev (ki ne omogočajo relaksanti).

S pomočjo temeljitega pregleda in pregleda vaše sklepe, bo Osteopat skušajo razumeti, zakaj in kako krčenje pojavil.
Ni znanstvenih dokazov, ki bi kazali, da je sam osteopathic zdravljenje zadostuje za zdravljenje kontrakture, da je na splošno primerno, da se nekaj v osteopathic pristop do medicine.


To je predvsem mišična problem!

Začelo se je z bolečino, kot boleče stranski šiv nenehno 8 dni pred mojim obiskom manualnega in mi predstavljam več scenarijev, ki segajo od Benina najhujše, da sem lahko strah: vrnitev tumor.

Ta strah se je razblinil z ultrazvokom dva dni po pojavu bolečine pa mi pomagaj, posebej o izvoru in morebitno zdravljenje.

To je, če ima zdravilo svoje meje, niti ne omenjajo možnost, bolečine v mišicah.

Dolžan sem svoje odrešenje, ki refleks Osteopat prijatelja, ki me usmerja na pravo osebo, drugo manualnega.

Začnem vidijo in občutijo prve učinke njegovih manipulacij in to je šele začetek.

Po njegovem mnenju bi sploh lahko šel brez čevljev za moj naslednji izlet delovanje in ugotovili, da ne morem storiti brez njega popolnoma ....

Tukaj moram priznati, da sem brez besed, vendar ne brez pisanja skoraj ...

Z njim sem res športnik! Tisti, ki so vsi slide vključno z najmočnejšim šok!

Jaz sem zagotovo prepričan, da bo ta korak me označite za dolgo časa, in dovolite mi, da vadite svojo športno življenje v povsem novi dimenziji!

21. april 2013 ...

Ta korak je že vse spremenilo, čeprav nisem upal me bo na pariškem maratonu brez svojih Orthotics in obstaja velika napaka Moral bi poslušal moj instinkt mi je rekel, da začnete to dirko s svojimi običajnimi čevlji in morebiti jih spremeniti, če je potrebno ...

Bolečina na 30. km se tudi zdi, da je moja podpora razvil

Tako da mi ni treba videti moj podiatrist, ker je bila moja bilanca vplivala manipulacije mojega manualnega je pridružilo kar mi je povedal med mojim obiskom zgoraj omenjeno.

Vsi ni povsem nazaj na normalno, ampak moje telo se vrne v delovnem stanju in sem spoznal, koliko je ta šport bistveno za mene in celo nujno.

Ni triatlon tekmovanjih nisem dal mojo rit na sedlu kolesu.

Nameravam tudi mi zgradili program, ki bo mi dovolite, da bi dobršen del mojega zamudo poleg potrebnih dopolnitev o mojem napredku v plavanju tem področju.

Napredek? Imam težave z uporabo te besede, ampak kaj je pa res, da imam veliko zadovoljstvo za kopanje in predvsem deliti sej s klubom.

Slinčki Running?

Zmerno tako, da ne skriti pomanjkljivosti kolo, tako da zdaj bo bib triatlon (sprint, na primer) ali pa nič.

Bom pa vaše noge z našo novo blagovno znamko DKN, ki vam omogoča, da dajo noge, brez potrebe, da gredo ven, da ni dovolj, vendar pa pomaga najti gibe in se pripraviti noge za super sezono!Opis Bike ergometrijskim Elektromagnetna DKN AM-5 i


NOV MODEL ERGOMETER DKN AM-5 i

- Zgoščen stil in tehnologija
- Združljiv z iPad in Android tablet
- Izboljšano sledenje delovanje z DKN Motion

Estetika igra pomembno vlogo v naši družbi, in to je prednost v DKN.
AM-5 i razvija in dobiva nove razsežnosti!

PREDLOG ZA DKN DKN AM-5 i

Kolo ERGOMETER Elektromagnetna DKN AM-5 i prilega iPad in Android tablet
Lahko uporabite tableto namesto tradicionalnega konzole to kolo.
Da v celoti izkoristijo delovanja sistema, samo prenesete brezplačno programsko opremo DKN Motion.
Lahko prenesete to aplikacijo DKN-motion preko Apple iTunes ali Google Play for Android.

DKN-motion vključuje različne vadbe in se obrne tablični računalnik v ergonomsko opremo in optimalno gledanje.
Poleg tega aplikacija vključuje funkcijo i-ceste ", ki vam bo omogočilo, da se potopite v čevlje kolesar na več svetovnih velikih dirkah.
Izzovite sebe po asfaltiranih progah na Tour de France, Italiji, Španiji in mnogi drugi ...
Ko je aplikacija naložena, povežete vaš tableto ali brezžično (Bluetooth povezava) na serijski konzoli je na vaši kolesarski ergometrijskim elektromagnetni DKN AM-5 i

Lahko vodijo na vaši polici vse svoje vaje, čas in sledenje telovadnice sej!

TRADICIONALNI CONSOLE

ERGOMETER kolo Elektromagnetna DKN AM-5 je i opremljen z barvno LED generacija konzole, nov intuitiven osvetljen.
Ta "tradicionalni" konzola bo zagotovil podporo in motivacijo, potrebno za optimalno individualno vadbo.
Torej, če nimate tableto, lahko še vedno uporabite te konzole za upravljanje vaše treninge.

Ter za zagotovitev bolj učinkovitega spremljanja, ležečega kolesa ergometrijskim DKN AM-5 i je združljiv s kardio prsnega pasu DKN.

Ta ERGOMETER združuje tehnologijo in oblikovanje. Vse je prek AM-5 i za ta novi model postane pravi merilo v smislu kakovosti.
LCD 16 programov, 4 uporabniški profili. 24 ravni odpornosti v "priročnik". Senzorji integrirano krmilo srčni utrip. Nastavljiv gel višino sedeža in globino.


Motiviran kot kdajkoli prej in tako pogosto, po nasvetu prijateljev, ki pozorno opazuje ravnovesje sil (posebno predanost do Ludo za kolo!)

Naslednji članek bo posvečen programu zelo kmalu naslednjih 6 mesecev, kot je konkurenca v izobraževanju!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire