dimanche 15 juillet 2012

Collectieve kracht

Verbazingwekkend om te praten over wanneer we denken dat een collectieve sport zoals hardlopen en toch is het gemeenschappelijk beleid, dat ik het over heb.
Ik kruiste paden met een beetje speciaal deze race al vier jaar geleden, op een moment dat bedrijven waren een beetje verlegen om werknemers lopen rond de Grote Arch te sturen naar geld in te zamelen tegen de honger in de wereld.


Dit jaar in 2012 zijn er bijna 88 bedrijven, 2842 registranten die aanwezig waren voor een uur en een half aan de race waarin de kilometerstand mag toezeggingen van de bedrijven te vergaren. Resultaat: € 455 415 verzameld die de vereniging in staat zal zijn om te gebruiken over de hele wereld. WAT ZIJN DE gaven?
Iedere euro verzameld wordt volledig gedoneerd aan het optreden tegen honger. In 2011 zijn 50% van de donaties verzameld op de Challenge toegewezen aan programma's in het veld.


In Bangladesh


Donaties tegen honger Challenge 2011 kan starten de eerste pilot ACF CMAM (Community Based Management van acute ondervoeding *). Het plangebied is de wijk van Cox's Bazar, een relatief kwetsbaar zuidoosten van het land, die een grote stroom van illegale immigranten op de vlucht onderdrukking en discriminatie van het buurland, Birma ontvangt. Met meer dan 13% van de wereldwijde acute ondervoeding, is het gebied boven de kritische drempel die moet worden opgetreden. Met inbegrip van de twee districten Ukhia (195, 000 inwoners) en Teknaf (270.000 inwoners). Op het onvermogen van de overheid (ook het gezondheidseffect) om te gaan met problemen, ACF stelt voor om het model te implementeren door het vormen van CMAM inclusief de lokale gezondheidswerkers.
* Behandeling van acute ondervoeding op basis van participatie in de gemeenschap.


CENTRAAL-AFRIKAANSE REPUBLIEK


Donaties tegen honger Challenge 2011 kunt ook een project en Nutrition Improvement van het beheer van ernstige acute ondervoeding in zorginstellingen prefectuur Sangha Mbaéré en het voorkomen van ernstige acute ondervoeding.
Het gebruik van de gaven van de Challenge aan dit project zal zorgen voor de betrokkenheid van ACF in het gebied met inbegrip van de voedingswaarde situatie kan tijdens de magere periode verslechteren in 2012 (de periode tussen het einde van voedselvoorraden en de volgende oogst) .


De overige 50% zijn eigen vermogen van de vereniging. Deze fondsen zorgen voor het optreden tegen honger nood ingrijpen in conflicten of natuurrampen, zoals het geval was in Haïti of in de Hoorn van Afrika. Ook kan de vereniging om in te grijpen in de vergeten landen (Liberia, Ethiopië, ...) waar alleen private financiering kan levens redden.
OVER actie tegen honger
 Geboren uit een noodsituatie, de Afghaanse vluchtelingen in Pakistan, in 1979, de gevechten op de vlucht, Actie tegen Honger (ACF) is opgericht door een groep Franse intellectuelen om wereldwijd uit te roeien honger, duurzame en efficiënte in de wereld. Haar missie is om levens te redden door middel van preventie, opsporing en behandeling van ondervoeding, vooral tijdens en na calamiteiten en conflicten. In 2010 heeft ACF-International werkt in meer dan 45 landen, helpen ongeveer 6,4 miljoen mensen. Door de integratie van haar programma's met nationale en regionale systemen, het optreden tegen honger zorgt ervoor dat op korte termijn interventies worden oplossingen op lange termijn. In haar activiteiten, het optreden tegen honger aan de volgende beginselen die zijn neergelegd in het Handvest: onafhankelijkheid, non-discriminatie, Professionaliteit, Neutraliteit, gratis en directe toegang tot slachtoffers, Transparantie. Alle leden van Actie tegen honger in de wereld, vast te houden aan deze principes en ga ermee akkoord de door hen. ONZE INTERVENTIE
Voeding en gezondheid zorgpraktijken
Via haar voedingsprogramma's, ACF waarschuwt, diagnose en behandeling van acute ondervoeding bij de meest kwetsbare, jonge kinderen en zwangere of zogende vrouwen. Volgens de eisen van de specifieke situatie, de context en de lokale cultuur, ACF ontwerpen voedingsprogramma's-passend gezondheidstoezicht doelgroep.
Voedselzekerheid en middelen van bestaan
De algemene doelstelling van interventies in de ACF "voedselzekerheid en levensonderhoud" is om levens te redden in crisissituaties en te beschermen en in stand houden van de middelen van bestaan ​​van kwetsbare bevolkingsgroepen tijdens of na de schok en in continue stress-situaties.
Water, Sanitatie en Hygiëne
De voedingswaarde welzijn van een gemeenschap moet grote voorraden schoon water en voldoende kennis van manieren om te gebruiken en te beheren. Hele gemeenschappen kunnen ziek worden als de hygiëne wordt verwaarloosd. Actie tegen Honger ingrijpt in het voorkomen van ondervoeding in twee situaties: in geval van nood (epidemieën, natuurrampen, ...) en als onderdeel van bredere preventie van ondervoeding.
Advocacy en bewustzijn
Samen met haar activiteiten op het veld, ACF geeft ook de missie te wijzigen van de problemen, waarvan de teams zijn de getuigen rechtstreeks door haar ervaring en analyse om de beleidsmakers en de publieke opinie, voor het verkrijgen van concrete veranderingen van contexten en het beleid van de getroffen bevolking.
Onmogelijk om over ras praten zonder ACF en acties over de hele wereld:
OVER actie tegen honger


Geboren uit een noodsituatie, de Afghaanse vluchtelingen in Pakistan, in 1979, de gevechten op de vlucht, Actie tegen Honger (ACF) is opgericht door een groep Franse intellectuelen om wereldwijd uit te roeien honger, duurzame en efficiënte in de wereld.


Haar missie is om levens te redden door middel van preventie, opsporing en behandeling van ondervoeding, vooral tijdens en na calamiteiten en conflicten. In 2010 heeft ACF-International werkt in meer dan 45 landen, helpen ongeveer 6,4 miljoen mensen. Door de integratie van haar programma's met nationale en regionale systemen, het optreden tegen honger zorgt ervoor dat op korte termijn interventies worden oplossingen op lange termijn.


In haar activiteiten, het optreden tegen honger aan de volgende beginselen vastgelegd in het Handvest:
Onafhankelijkheid, niet-discriminatie, Professionaliteit, Neutraliteit, gratis en directe toegang tot slachtoffers, Transparantie. Alle leden van Actie tegen honger in de wereld, vast te houden aan deze principes en ga ermee akkoord de door hen.


ONZE INTERVENTIE
Voeding, en gezondheidszorg praktijken door middel van haar voedingsprogramma's, ACF waarschuwt, diagnose en behandeling van acute ondervoeding bij de meest kwetsbare, jonge kinderen en zwangere of zogende vrouwen. Volgens de eisen van de specifieke situatie, de context en de lokale cultuur, ACF ontwerpen voedingsprogramma's-passend gezondheidstoezicht doelgroep.
Voedselzekerheid en middelen van bestaan
De algemene doelstelling van interventies in de ACF "voedselzekerheid en levensonderhoud" is om levens te redden in crisissituaties en te beschermen en in stand houden van de middelen van bestaan ​​van kwetsbare bevolkingsgroepen tijdens of na de schok en in continue stress-situaties.
Water, Sanitatie en Hygiëne De voedingswaarde welzijn van een gemeenschap moet grote voorraden schoon water en voldoende kennis van manieren om te gebruiken en te beheren. Hele gemeenschappen kunnen ziek worden als de hygiëne wordt verwaarloosd. Actie tegen Honger ingrijpt in het voorkomen van ondervoeding in twee situaties: in geval van nood (epidemieën, natuurrampen, ...) en als onderdeel van bredere preventie van ondervoeding.
Advocacy en bewustzijn
Samen met haar activiteiten op het veld, ACF geeft ook de missie te wijzigen van de problemen, waarvan de teams zijn de getuigen rechtstreeks door haar ervaring en analyse om de beleidsmakers en de publieke opinie, voor het verkrijgen van concrete veranderingen van contexten en het beleid van de getroffen bevolking.


Voor meer informatie: http://www.actioncontrelafaim.org/~~V
Het idee om uit te voeren of'' nuttig'' van de werknemers lopen op hun arbeidstijd is een geweldig idee en is precies het gebruik ik van plan om de kilometers die ik op reis ben.
Helaas zijn alle rassen niet besteden een groot deel van de inschrijving in de grote acties, maar we zien steeds vaker in de presentatie van rassen, de evocatie van betalingen van een deel van de middelen om een ​​vereniging of actie in het bijzonder.
Dit is een extra motivatie om te gaan lopen en hangen een slabbetje, in mijn geval is precies dat.
Het is een kleine druppel in de oceaan van de vitale behoeften in de hele wereld, maar in ieder geval ze verdient te bestaan!
Dit jaar zou ik lopen zoals gewoonlijk onder de vlag van AXA Harten, de vereniging die solidariteit actiegroep medewerkers mee te nemen:
AXA Hart: serving verenigingen geïnvesteerd in de gezamenlijke inzet


De inzet voor solidariteit: de natuurlijke verlenging van de missie van AXA voor de economische en sociale ontwikkeling


Door zijn werk, AXA neemt deel met haar werknemers, haar aandeelhouders en haar netwerken om de economische en sociale ontwikkeling, en op verantwoorde wijze zorgen voor de oefening. Eerst door het helpen van de klanten zich te beschermen tegen de risico's van het leven, waardoor ze de middelen voor te bereiden op de toekomst en reageren, maar ook deel aan de ontwikkeling van de solidariteit in de samenleving door middel van de inzet solidariteit met AXA medewerkers.
Een bereidheid tot solidariteit op het gebied van uitsluiting, of het nu sociale of handicap-gerelateerde of de gezondheid.


AXA Heart Association is een toonaangevende rol in deze verbintenis. Opgericht in 1991, na overleg met de werknemers, het bestaat uit medewerkers die willen vrijwillig investeren ten gunste van de armen, de zieken, gehandicapten, ...
Het speelt in op hun bereidheid om op te treden door middel van acties met verenigingen die actief zijn op het gebied van uitsluiting, of het nu sociale of handicap-gerelateerde of de gezondheid.
Vrijwilligers in het hart van deze inzet voor solidariteit:


Hun grote inzet, de kwaliteit van hun individuele en collectieve acties, zijn de hoeksteen van corporate filantropie en versterking van de AXA dag na dag de gezamenlijke inzet en maatschappelijk verantwoord ondernemen.
In tegenstelling tot andere jaren heb ik niet herkennen tussen de honderden mensen die betrokken zijn in de kleuren van de vereniging, maar het is slechts een detail zoals het vuur, ze ook collectieve en aanstekelijk.
En meer in het algemeen op de duizenden lopers en wandelaars, ik zie geen bekend gezicht, en toch zijn mij bekend voor, want we hebben een gemeenschappelijke wens om een ​​kleine bijdrage aan de projecten van het optreden tegen honger te maken. Natuurlijk ben ik jaloers op mensen die afkomstig zijn van collega's en / of vrienden die maken dit evenement tot een echte business project. Ze bevinden zich voor de race, is bemoedigend voor haar en verlengen het plezier van het delen van deze tijdloze plaats van het werk na de race. Gelukkig is het klimaat is mild en zelfs als er regen dreigt we droog tijdens de race. De wind gewone metgezel van de esplanade is overal, maar het zou voor ons meer te houden van vooruit. Deze wedstrijd heeft een speciale smaak: we zullen lopen en niet alleen delen anekdotes en grappen tussen de rijders met een doel en allemaal hetzelfde: Verzamel de mijl niet voor de prestaties, maar om ze in donaties van bedrijven die we vertegenwoordigen. De race heeft een beperkte duur om half en kan iedereen, hardlopen of wandelen om de lus rond de Grande Arche de la Defense lopen. Het is een reis waard is een race voor het circadiane (renners test die 24 uur duurt). Dit is niet het geval is, maar de heftigheid gelijk. Het resultaat is spectaculair omdat we uiteindelijk in 2191 tot 87 bedrijven en we hebben afgelegd 30,361 km De hoogte van de opgehaalde middelen bedroeg 455.415 euro.
Vennootschap
Aantal Riders
Kilometers afgelegd door het bedrijf
Donaties verzameld
Totaal 87
2191
                   30 361
                                455 415
De volgende race in dezelfde geest is een race georganiseerd door de Land Bank, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Charenton.
De Charentonnaise bedrijven vindt plaats in het Bois de Vincennes, het is het kruis onderneming van Oost-Parijs.
De voordelen van deze ecourse zal worden gedoneerd aan Handi'Chiens, een vereniging die opleidt en biedt gratis hulphonden voor mensen met mobiliteitsbeperkingen.
Deze wedstrijd staat open voor alle erkende of niet.
Beide cursussen worden aangeboden, de eerste van 7200 m individu, de tweede single van 3400 m, twee, hardlopen of wandelen.
Om fit te krijgen, is een warm-up gepland om 11.30 uur op de Cipale, in het Bois de Vincennes (51 Avenue de Gravelle) voor een officiële start om 12:30. Driehonderd lopers zijn al geregistreerd, maar het is altijd mogelijk om bij het hotel zelf € 10. Informatie over 01.57.44.75.14 of www.lacharentonnaiseentreprises.org.
De 2012 editie:
Foot race: "De Charentonnaise ondernemingen" in het Stadium van Cipale in het Bois de Vincennes (94), donderdag 11 oktober
Neem contact op met: AS Credit Foncier: ascff@creditfoncier.fr - 06.78.81.10.73
En om u te overtuigen dit is zeker de manier waarop ik had op deze race besteed aan een van mijn blogs (http://lebleutriathlete.over-blog.com/article-ac-est-tout-moi-75010349.html) :
Donderdag, deel te nemen aan een race waar ik nog nooit had gehoord van de tot dit jaar: De Charentonnaise Bedrijven: 7,111 km op een parcours dat ik vaak net ten oosten van Parijs.
Inderdaad start en finish op Cipale (velodrome Jacques Anquetil): een magische plek.
Vertrek om 12: 30: Ik ga door Parijs, aankomst een half uur voor de race.
De sfeer is vriendelijk en de bib is snel.
Veel lopers zijn een team met hun bedrijf en ik voel me een beetje eenzaam, maar ik ben gewend aan!
Er heerst een milde euforie, omdat (aan) of het team rijders aanwezig hebben ervoor gekozen te lopen goed, sommige inzendingen zullen worden gedoneerd aan de vereniging Handi-Dogs: http://www.handichiens.org/~~V,'' die Haar missie is het opleiden van hulphonden en gratis te verstrekken aan mensen met mobiliteitsbeperkingen.''
Naast een paar mensen die getroffen zijn door een handicap zijn gekomen met hun honden.
Ik kan me niet voorstellen dat een tekort aan lopen voor iets anders dan nuttige acties en die het mogelijk maken om te spreken van een oorzaak die ik voel juist is.
Ambtenaren spreken met partners op te roepen en daarna verdedigde de oorzaak ondanks het mislukken van pistool start wordt gegeven.
Zoals gewoonlijk heb ik mezelf in achter iedereen en gaat terug geleidelijk aan over de eerste honderd meter.
De cursus is heel leuk en kan je hoofd neer te leggen in een race schema dat is helemaal ongewoon voor mij.
Zoals gewoonlijk heb ik genoten van een pasta van vruchten 15 minuten voor vertrek en het zal voldoende zijn voor iets meer dan 7 km
Door nadelen Ik heb de wedstrijd niet beginnen zonder mijn trouwe fles en ik heb er geen spijt van want het is warm genoeg en de wind droogt de mond snel stof.
De gewaarwordingen zijn geweldig en de cursus is een prachtige speeltuin
Ik waardeer elke seconde die voorbij gaat.
De cursus bestaat uit twee lussen, die beginnen en eindigen op dit prachtige velodroom.
De tweede lus is comfortabel, omdat de cursus is al erkend als aangenaam en altijd met doorgang aan het water.
In de verte de speaker bij de microfoon te horen, het ruikt de finish!
Zoals vaak de laatste paar maanden heb ik echt wil sprint en laat mij niet hoger zijn dan zo verhoog ik mijn snelheid en het laatste stuk gaat als een droom.
Nauwelijks de finish, een vrijwilliger haast zich naar elke renner te voorzien van jus d'orange en een mueslireep.
Dit zijn afspraken onmisbaar geworden!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire